Cand esti diagnosticat cu sindrom Sjögren, de cele mai multe ori esti complet dezorientat, nu stii de unde sa incepi si incotro sa o iei.

Aici vei gasi informatii si sfaturi, incepand cu: medicul la care sa mergi, cum sa cauti informatii folositoare si de incredere pe internet, cum sa te descurci cu multitudinea de produse farmaceutice si reclame la produse si sa eviti capcanele, cum sa dezvolti o relatie de parteneriat cu medicul tau si cu grupul de pacienti.

Vei gasi aici sugestii si idei utile pentru viata de zi cu zi, care speram ca te vor ajuta sa faci fata problemelor zilnice si sa inveti cum sa traiesti cu Sjögren in armonie.

Cu cat diagnosticul este mai precoce, vei incepe un tratament corect si vei adopta un stil de viata sanatos, evolutia bolii va fi mai usoara si poti evita complicatiile.

Ceea ce afli de la medicul tau sau citesti in publicatii sau pe internet nu te pregateste insa pentru toate noile provocari pe care Sjögren ti le aduce in fiecare zi. Pentru asta e utila experienta altor pacienti care au trecut prin aceleasi probleme ca tine si au invins boala.

Forum

Urmareste noutatile pe siteul nostru si vino in grupul de discutii privat, Sjögren-Ro la adresa:
https://groups.yahoo.com/neo/groups/sjogren-ro/info

Nu uita:

Acest website ofera informatii generale care vor fi folosite doar in scop educational, pentru a completa si nu a înlocui relatia dintre pacient/vizitator al siteului si medicul sau. In consecinta, informatiile nu se adreseaza cazurilor individuale de pacienti si nu pot fi folosite pentru a stabili diagnosticul sau tratamentul cuiva, in nici o situatie. Aceste decizii trebuie sa se bazeze numai pe sfatul medicului specialist care are in grija pacientul respectiv.